Recepti iz Bakine kuharice

RECEPTI IZ BAKINE DOMAĆE KUHARICE
-domaći recepti i savjeti iz tradicionalne kuharice Bakine kuhinje-

U bakinoj kuhinji pronaći čete na stotine recepata svih tradicionalnih jela iz svih regija. Recepte smo prikupili od naših mama, baka, prabaka, prijatelja i svih onih koji negdje u ladici čuvaju recepte iz svoje mladosti.

Na našim Facebook stranicama Bakina Kuhinja i Bakina Kuhinja Recepti možete komentirati sve naše recepte, pročitati provjerene savjete za pripremu istih recepata i uključiti se u razne rasprave na temu tradicionalne kuhinje i kuhanja općenito. Svi su recepti pisani na što jednostavniji način sa domaćim izrazima.
Ako neki od izraza ne razumijete možete se nas upitati on-line na našim Facebook stranicama. Ukoliko pojedini recept dolazi od treće strane obavezno objavljujemo uz njega i izvor recepta odnosno autora. Svi recepti na našoj stranici su javni i smijete ih prenositi bez ikakve naknade.



U našem projektu Bakina kuhinja pokušati ćemo obuhvatiti sve domaće i tradicionalne recepte ali i regionalne recepte (slavonski recepti, kontinentalni recepti, mediteranski recepti, bosanski recepti, srpski recepti, mađarski recepti..). Sve smo recepte uvrstili u pojedine kategorije koje možete pronaći na lijevoj strani stranice tj na izbornicima i linkovima (hladno predjelo, toplo predjelo, bistra juha, gusta juha, jela od mesa, jela od peradi i divljači, ribe rakovi i školjke, tjestenine i umaci, jela od povrća, variva, gulaši, ćorbe, prilozi, jela od jaja, salate, pite, kolači, torte. Povremeno otvaramo i posebne kategorije ovisno o Vašim zahtjevima putem Facebook-a (palačinke, priprema tijesta...) Za pretragu interneta na temu pojedine kategorije poslužite se našim Web tagovima, jednostavno kliknete na riječ ili izraz koji Vas zanima. Brže i jednostavnije od klasičnog otvaranja pretraživača i ručnog upisivanja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Da li Vam se sviďa recept / savjet? Kako je Vama ispalo jelo? Imate li nešto što bi dodali?