Predjela se služe umjesto juhe ili prije juhe. Ona ne smiju biti zasitna nego lagana.
Predjela mogu biti različita, od šunke i suhih kobasica, slanina i panceta pa do slanih toplih varenika, itd....
Predjela se moraju servirati ukusno i lijepo jer ona ne zadovoljavaju samo apetit nego i dojam. Većina predjela može se poslužiti i samostalno za užinu ili večeru. Karakteristika hladnih predjela je što se uglavnom ne moraju pripremati kuhanjem ili pečenjem pa nam ostaje više vremena za glavno jelo.
Predjela mogu biti različita, od šunke i suhih kobasica, slanina i panceta pa do slanih toplih varenika, itd....
Predjela se moraju servirati ukusno i lijepo jer ona ne zadovoljavaju samo apetit nego i dojam. Većina predjela može se poslužiti i samostalno za užinu ili večeru. Karakteristika hladnih predjela je što se uglavnom ne moraju pripremati kuhanjem ili pečenjem pa nam ostaje više vremena za glavno jelo.
Nema komentara:
Objavi komentar
Da li Vam se sviďa recept / savjet? Kako je Vama ispalo jelo? Imate li nešto što bi dodali?