LOKUM - BOSANSKI
-domaći recept iz tradicionalne kuharice Bakine kuhinje-
NAMIRNICE:
1 margarin ili puter
oko 1/2 kg brašna
4 žlice ulja
2-3 žlice šećera u prahu
1 prašak za pecivo
RECEPT ZA PRIPREMU:
Umijesiti tijesto od gore navedenih sastojaka (osim šećera u prahu) i napraviti duguljaste ploškice.
Šećer u prahu iskoristiti za uvaljati.
Sušiti na 130 st. pola sata, moraju ostati svijetli.
Jasminka Seka Prnjavorac Kadrispahić
-domaći recept iz tradicionalne kuharice Bakine kuhinje-
NAMIRNICE:
1 margarin ili puter
oko 1/2 kg brašna
4 žlice ulja
2-3 žlice šećera u prahu
1 prašak za pecivo
RECEPT ZA PRIPREMU:
Umijesiti tijesto od gore navedenih sastojaka (osim šećera u prahu) i napraviti duguljaste ploškice.
Šećer u prahu iskoristiti za uvaljati.
Sušiti na 130 st. pola sata, moraju ostati svijetli.
Jasminka Seka Prnjavorac Kadrispahić
Nema komentara:
Objavi komentar
Da li Vam se sviďa recept / savjet? Kako je Vama ispalo jelo? Imate li nešto što bi dodali?